Dosyć istotna informacja dla tuningowców.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Luca
    Rider
    • 2004
    • 524

Zamieszczone przez neck99
    Tyle, ze będę kombinować jak go wpakować tak by wygądał jak seria i by nie było go widać. Wstępnie wydaje mi sie ze bedzie w drugiej kratce
    Hej na razie zostaje tak jak jest, docelowo będzie w miejscu seryjnego IC, może przyszły sezon ze względu na brak czasu. Będa trochę dłuższe węże klika poprawek - zobaczymy.

Jak na zdjęciu
    W chwili obecnej jest jak jest, nie marudzę, temperaturka jest ok a będzie może lepiej.
    Ma działać i działa, z wyglądem popracujemy jak w końcu będzie etap dopieszczania, na razie Octa ostro pracuje w warunkach jak widać i dostaje zdrowo po tyłku.

Jak na swoje 320 kkm ma się dobrze i dalej śmiga.

Mirek..., tak jak napisałem - bardzo istotny post, szczególnie dla tych co zaczynają modyfikować i wysoko sobie zakładają cel w Km i Nm . :twisted: :twisted: :twisted:
    BTW słyszałem, że masz już przyzwoite temp. w środku Twojej czeszki - w końcu ehhehehe.
    Do zobaczenia mam nadzieję na dobrym piwku, w końcu musimy zmodyfikować moją kartę SD . Co by się nie grzała :wink:
    "Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
    Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
    Pionek znów gra.......

Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
    www.dynosoft.pl

Komentarz

• Tymon
      RS
      • 2004
      • 2970

Luca, jego musimy wykluczayć z ŚPT przeca łon nie pije :szeroki_usmiech
      Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
      Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
      BMW serii 3... Radość z jazdy.

Komentarz

• neck99
        L&K
        S_OCP Member
        • 2005
        • 1326

Spoko "ztjuningujemy karte"

Tymon, nie pije ale wali .. znaczy puka hehe ups .. ops:
        OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
        SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I

Komentarz

• ile trzeba liczyc na mocala Panowie ? Ali mowil ze ja nie musze.... zobaczymy jak wyjda faktyczne pomiary, ale chcialbym wiedziec mniej wiecej jakie to koszta

Komentarz

Pracuję...